Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Internationale congressen

In 2018 en 2019 is Nederland het decor voor een groot aantal internationale congressen. Onder andere het tweejaarlijkse congres van de European Federation of Periodontology EuroPerio9 (20-23 juni) en het jaarlijkse congres van European Prosthodontic Association (2019) zullen plaatsvinden in Amsterdam.

Voor het zover is zal rondom Koningsdag (26-28 april) het congres van de implantaatfirma Camlog plaatsvinden in het Rotterdamse Doelen-theater, onder de naam Oral Reconstruction Global Symposium. Ondanks het commerciële karakter van het congres, waarbij veel lezingen producten van Camlog als onderwerp zullen hebben, heeft het bedrijf een aantal bekende namen uit de tandheelkundige wereld op zijn programma weten te krijgen, zoals Edward P. Allen (VS), Frank Schwarz (Duitsland), Irena Sailer (Zwitserland) en Mariano Sanz (Spanje). Op donderdag worden veel workshops georganiseerd, gevolgd door het congres op vrijdag (ja, dat is Koningsdag) en zaterdag. Kortom: een mooie gelegenheid voor de liefhebber om veel te leren over het Camlog-implantaat.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.