Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Inspiratie en gezelligheid op 35e StandbyDag 

Diederik Wieman
Op 5 november vond de 35e StandbyDag plaats voor tandarts-, preventie- en orthodontieassistenten. Het was volgens de organisatie een dag vol inspiratie en gezelligheid waar ook veel te leren viel. Zo was er een bijdrage van voormalig ACTA-directeur zorg Dyonne Broers over het behandelen van patiënten met lachgas, een live casus over grensoverschrijdend gedrag en een lezing over gezond werken.

Veel belangstelling was er voor de bijdrage van Willem Sedee over forensische odontologie. Hij vertelde over zijn werk in het landelijk team forensische opsporing tijdens o.a. rampen, en de rol van de tandartsassistentes hierin met betrekking tot het nauwkeurig registreren van gebitsgegevens. Leco Zadelhoff sloot de dag af met zijn visie over beauty en wat tanden daar aan toe kunnen voegen.

Tijdens de pauzes konden deelnemers een groepsfoto laten maken bij de stand van Dentallect/TandartsPraktijk. De foto’s werden direct geprint en meegenomen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.