Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Innovatieve tandenborstels én tandpasta

Je zou denken dat we alles wel hebben gezien op het gebied van tandenborstels en -pasta. Het Zwitserse Curaprox was het hier niet mee eens en komt de markt op met een nieuwe lijn van tandenborstel en tandpasta genaamd BeYou.

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs12496-020-0002-4/MediaObjects/12496_2020_2_Fig5_HTML.jpg

In zes opmerkelijke kleuren en smaken (denk aan watermeloen, gin-tonic met kakifruit, braam en drop, appel en aloë, perzik en abrikoos & grapefruit en bergamot) worden de tandpasta’s en zachte borstels geleverd. Dat moet het tandenpoetsen een nieuwe beleving bieden.

Alle tandpasta’s worden geleverd met natriummonofluorfosfaat (dus met fluoride-afgifte), menthol power-parels, kruidenextracten en provitamine B5. Het bevat geen NLS en microplastics en met een abrasieve waarde van 50 (waar gemiddelde tandpasta’s op een RDA – relative dentin abrasion – van 200 zitten) heeft het weinig abrasieve werking. Vanuit TP hebben we deze tandenborstel en pasta’s mogen proberen en we zijn enthousiast over de smaak én beleving.

Meer informatie:
www.curaprox.com/nl

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.