Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Designtandartsstoelen

Eén van de oudste en bekendste merken van tandartsstoelen, het Duitse KaVo, introduceert tandartsstoelen die in een origineel jasje gestoken zijn, geïnspireerd op stoelen uit Japan. Een land dat volgens KaVo vol staat van contrasten en diversiteit.

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs12496-020-0102-1/MediaObjects/12496_2020_102_Fig17_HTML.jpg
Stoelen uit Japan hebben model gestaan voor een nieuwe designserie. Het idee achter dit ontwerp is dat een tandartsstoel een grote invloed heeft op de sfeer van de behandelkamer. Er is voor verschillende kleurstellingen gekozen waarmee de hele kamer ingericht kan worden: met bijpassende kleuren voor de muren gelijk aan die van het meubilair.


Voor plaatsing op de zijkant van de unit kan bijvoorbeeld gekozen worden voor de Cherry blossom, het symbool van de Japanse kersenbloesem. Voor de stoel zelf zijn er de kleuren grafiet, antraciet, paars of parelmoer. Behalve het Cherry blossom-motief is er nog Bamboo en Fujisan, de opkomst van de zon bij de hoogste berg van Japan. Al deze kleurstellingen staan ter keuze voor de tandartsunits KaVo Esthetica E70 en E80 Vision, E50 Life en Primus 1058 Life.


 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.