Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

CB12 introduceert mondwater voor gevoelige tanden

Amstelveen, 26 maart 2019 - Gevoelige tanden is volgens 71% van de mondhygiënisten het meest voorkomende probleem binnen de praktijk. Dit blijkt uit recent onderzoek onder ruim 200 mondhygiënisten. Naast gevoelige tanden op nummer één werden tandsteen (61%) en een slechte adem (40%) genoemd in de top drie meestvoorkomende mondzorgproblemen1. Voor zowel een slechte adem als gevoelige tanden biedt het nieuwe mondwater van CB12 nu een oplossing. CB12 Sensitive beschermt direct 12 uur lang tegen een slechte adem én helpt de gevoeligheid van tanden te verminderen, al na twee weken tweemaal daags spoelen na het tandenpoetsen!
mondwater voor gevoelige tanden

Complete oplossing

Tijdens het drinken van warme dranken of door de tanden juist bloot te stellen aan koude producten zoals ijs, kunnen de tanden gevoelig aanvoelen. CB12 Sensitive Mondwater bevat arginine dat van nature in speeksel voorkomt. Arginine vormt een beschermend laagje en biedt zo bescherming voor gevoelige tanden. Met de beschermende kracht van CB12 Sensitive hebben pijnprikkels zoals koude, warmte, zoetigheid en luchtstromen veel minder effect op de tanden.
Mondhygiënisten zijn enthousiast over de introductie van het nieuwe product; 72% geeft aan CB12 Sensitive aan te willen raden bij patiënten met gevoelige tanden1.

Niet maskeren maar neutraliseren

In tegenstelling tot sommige andere mondwaters die de adem enkel maskeren met een sterke mintsmaak, pakt CB12 Sensitive met haar unieke en gepatenteerde formule de slechte adem bij de bron aan en neutraliseert deze. De actieve ingrediënten van CB12 Sensitive zijn zink en chloorhexidine. De specifieke combinatie van deze ingrediënten zorgt dat de vluchtige zwavelgassen die een slechte adem veroorzaken, worden geneutraliseerd en niet vrijkomen; 12 uur lang!

Verkrijgbaarheid

Met CB12 Sensitive wordt de CB12 productlijn uitgebreid en biedt het een complete oplossing voor een goede adem op ieder moment van de dag. CB12 Sensitive is verkrijgbaar bij drogist, apotheek en via CB12.nl voor de consumentenadviesprijs van €9,99.

mondwater voor gevoelige tandenNoot voor redactie:

Voor meer informatie over CB12 kunt u terecht op www.CB12.nl of contact opnemen met Mylan B.V., Catelijne Wessels (Head of Communication & PR) e-mailadres: Catelijne.Wessels@mylan.com, telefoon: 06-53895342

Over CB12
CB12 mondwater biedt je 12 uur lang de zekerheid van een frisse adem, hoe je dag er ook uit ziet. CB12 bevat een unieke combinatie van zink en chloorhexidine. Deze krachtige en gepatenteerde formule van CB12 neutraliseert de processen in je mond die een onaangename geur kunnen veroorzaken. De werking van CB12 blijft ook na de spoeling 12 uur actief: het bindt zich namelijk aan de binnenkant van je mond, aan je tanden en tong. De werking, veiligheid en effectiviteit van CB12 is vastgesteld in verschillende wetenschappelijke studies.
CB12 Sensitive is een onderdeel van over-the-counter producten van Mylan. Mylan biedt een groeiend aanbod van deze producten bij apotheken, drogisterijen en retail over de hele wereld. Producten omvatten vertrouwde merken van wondverzorgingsproducten, producten voor allergieën, persoonlijke hygiëne en hoofdluismiddelen. Ons Nederlands portfolio bevat merken zoals Betadine®, CB12®, Naloc® en Prioderm®.
Lees meer op www.CB12.nl

Over Mylan
Mylan is een wereldwijd opererend farmaceutisch bedrijf, toegewijd aan het stellen van nieuwe standaarden in de gezondheidszorg. We werken wereldwijd samen om 7 miljard mensen toegang te geven tot hoogwaardige geneesmiddelen. Dit doen we door te blijven innoveren om onvervulde behoeften te vervullen en van betrouwbaarheid en een uitmuntende service een gewoonte te maken. We kiezen niet de gemakkelijke weg, maar we doen wat goed is. We bieden een groeiende portfolio van meer dan 7.500 producten over de gehele wereld, waaronder antiretrovirale therapieën waar circa 50% van de mensen die worden behandeld voor HIV/AIDS op vertrouwen. Onze producten zijn in meer dan 165 landen verkrijgbaar en we zijn één van de grootste producenten ter wereld van actieve farmaceutische ingrediënten. Ieder van onze 35.000 werknemers is toegewijd aan het creëren van een betere gezondheidszorg voor een betere wereld, één persoon tegelijk.
Lees meer op www.mylan.nl

1. Mylan B.V. , onderzoek uitgevoerd onder 230 mondhygiënisten, februari 2019

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.