Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blue M oral foam en chirurgische tandenborstel

Blue M heeft twee nieuwe producten op de markt gebracht. Het eerste is een chirurgische borstel met zeer zachte haartjes om tussen de hechtingen plaque voorzicht te verwijderen. De zachte borstel is vervaardigd van vier rijen afgeronde filamenten, ultrazacht en nylongepolijst en ook geschikt voor het gebruik bij wonden.
https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs12496-018-0002-9/MediaObjects/12496_2018_2_Fig3_HTML.jpg

Het tweede product is een Blue M oral foam. Na applicatie komt een fris schuim vrij dat enige tijd actief in de mond blijft werken. Dit reinigende product is bedoeld voor onder een prothese, onder opbeetplaten en tussen de brackets of de draad van orthodontische apparatuur.

Blue M is de producent van de Blue M tandpasta, spoelmiddel en orale gel, waarvan de genezingsprocessen berusten op de antibacteriële en ontstekingsremmende werking van actieve zuurstof. Volgens de fabrikant zijn de werkzame middelen in deze producten honing-enzymen en natriumperboraat, waarbij de actieve zuurstof vrijkomt na een reactie met speeksel, genaamd gluco-oxidase.

Meer informatie >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.