Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Align Benelux Summit – vrijdag 8 juli 2022

Align Technology
Align Technology, de organisatie achter het innovatieve Invisalign systeem, viert dit jaar zijn 25e jubileum. Ter gelegenheid hiervan organiseert Align op vrijdag 8 juli de Align Benelux Summit 2022.

Align Benelux Summit 2022

Align, de organisatie achter het innovatieve Invisalign systeem, viert dit jaar zijn 25e jubileum. De pionier op het gebied van de onzichtbare uitneembare beugels laat deze feestelijke gelegenheid niet zomaar aan zich voorbijgaan. Daarom vindt er op vrijdag 8 juli de Align Benelux Summit 2022 plaats in de Pickézaal van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Kennis en innovatie

Align is inmiddels al 25 jaar continu aan het innoveren en tilt daarmee de wereld van de tandheelkunde naar een hoger niveau, met name op het gebied van digitalisering. In die 25 jaar heeft de organisatie altijd graag zijn kennis en kunde gedeeld en staat opleiden hoog in het vaandel. Op die manier probeert Align specialisten als orthodontisten en tandartsen, maar indirect dus ook hun patiënten het leven beter én gemakkelijker te maken. Het organiseren van deze summit tijdens het jubileumjaar is dan ook een logische manier om dit feestelijke jubileum te vieren en de komende vijfentwintig jaar in te luiden.

Toonaangevende sprekers

Tijdens de informatieve summit zullen diverse prangende topics en handige vaardigheden binnen de tandheelkunde aan bod komen. Hiervoor zijn vooraanstaande specialisten binnen het aligner-vakgebied van over de hele wereld uitgenodigd. Niemand minder dan de orthodontisten Dr. Kenji Ojima (Japan), Dr. Silvia Caruso (Italië), Dr. Ramon Mompell (Spanje), Dr.Raman Aulakh (Engeland), Dr. Ricardo Ophof (Nederland) en nog meer sprekers zullen hun persoonlijke kennis en ervaringen over het vak delen en brandende publieksvragen beantwoorden. De gelegenheid wordt gehost door Rick Nieman en Michiel Vos. Uiteraard biedt het evenement de mogelijkheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met vakgenoten.

Meld je aan

Wil jij als tandheelkundig zorgverlener aanwezig zijn op deze summit op vrijdag 8 juli aanstaande? Wees er dan snel bij, want er zijn slechts een aantal plekken beschikbaar. Meld je hier direct aan.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.