Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Rob Barnasconi in directie Fresh Tandartsen

Rob Barnasconi is per 1 september bij Fresh tandartsen aangetreden als directeur partner management en klinische zaken. Hij is al sinds 2018 betrokken bij Fresh: als non-executive officer adviseerde hij het managementteam en de raad van bestuur.

 

Rob Barnasconi heeft een brede ervaring als tandarts, ondernemer, adviseur en bestuurder. Hij studeerde in 1988 af als tandarts in Utrecht. Sindsdien was hij actief in het medisch bedrijfsleven en in eerste instantie als waarnemend tandarts. Sinds 1997 is hij partner in de Tandartsengroepspraktijk Beverwijk, van 2006 tot 2014 was hij voorzitter van de NMT, tegenwoordig KNMT. Barnasconi was verder onder andere afdelingshoofd ad interim van Radboud UMC Tandheelkunde en hij was partner bij de VvAA. Sinds 2016 is hij bestuurder van de stichting Centrum voor medisch-historische documentatie en medisch erfgoed. Ook heeft hij zitting in de landelijke Geschillencommissie Zorg.

Fresh Tandartsen is een keten- en serviceorganisatie van tandartsen met 45 praktijken, in 2014 opgericht door Koen Clement en Tako Jan Holwerda, respectievelijk algemeen en financieel directeur.

Tekst: Rudolf Kleijn
Beeld: Fresh Tandartsen

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.