Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Prof. dr. C. van Loveren krijgt Dentz medaille uitgereikt

Het bestuur van de NWVT is zeer verheugd in 2021 de Dentz medaille te kunnen uitreiken - de hoogste Nederlandse tandheelkundige onderscheiding. Het bestuur heeft deze onderscheiding uitgereikt aan prof. dr. C. van Loveren.

 

Prof. dr. Cor van Loveren is van grote betekenis binnen de mondzorg en de preventieve tandheelkunde. Op woensdag 3 november heeft prof. dr.  Van Loveren de prijs in een feestelijke omgeving in Breukelen met veel genodigden in ontvangst genomen.

Presentatie

Prof. dr. Cor van Loveren heeft die avond een presentatie gegeven: Nooit meer gaatjes? Visie op preventie en toekomst.

Hoogste tandheelkundige onderscheiding in Nederland

De Dentz medaille is de oudste en hoogste tandheelkundige onderscheiding in Nederland. De medaille werd in 1927 voor het eerst uitgereikt aan dr. Theodore Dentz zelf. De Dentz medaille wordt toegekend op grond van wetenschappelijke prestaties en uitzonderlijke kwaliteiten, die vooral betekenis hebben voor de beroepsuitoefening door de algemeen practicus, en die de patiënt ten goede komen. De medaille is altijd uitgereikt door de NWVT (voorheen NVT), een vereniging, die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en zich richt op de tandarts algemeen practicus.

Bron: Persbericht NWVT
Beeld: NMVT

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.