Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Probleemloos naar uw definitieve restauratie

GC Europe
Tijdelijke restauraties spelen een belangrijke rol in de restauratieve tandheelkunde. Ze beschermen niet alleen de geprepareerde tanden, maar bieden ook comfort en esthetiek terwijl uw patiënt wacht op een definitieve restauratie.

GC introduceert met TEMPSMART DC een nieuwe technologie die het eerste weekmakervrije, duaal uithardende tijdelijke materiaal biedt.

Neem de slimme route!

Met een comfortabele werktijd zorgt de laatste lichtuitharding ervoor dat de uithardingstijd wordt verkort terwijl de optimale hardheid wordt bereikt.

In slechts drie minuten kunt u beschikken over natuurlijk mooie en sterke tijdelijke restauraties.

Neem de makkelijke route

Geleverd in cartridge met een verhouding van 1: 1 en in automix-injectiespuit, dit is het eerste duaal uithardende, weekmakervrije tijdelijke materiaal.

De afwezigheid van weekmakers maakt het gepolymeriseerde oppervlak hard, niet plakkerig en glad met vrijwel geen inhibitielaag, wat perfect is voor snel polijsten.

Neem de veilige route!

Het polymeernetwerk met hoge dichtheid biedt lange polymeerketens, waardoor het het 1e-klas materiaal is voor breukvastheid. Het resultaat: tijdelijke restauraties die lang genoeg meegaan, of het nu kronen of uitgebreide werkstukken zijn.

Neem de mooie route!

De ultrafijne vulstofdeeltjes geven het een superieure glans die na verloop van tijd blijft bestaan.

Het is verkrijgbaar in 6 kleuren, allemaal met natuurlijke fluorescentie voor prachtige resultaten.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.