Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Prijs voor ACTA-promovendus

Diederik Wieman
ACTA-promovendus Athina Georgiou heeft met haar onderzoek een prijs gewonnen van de International Association for Dental Research (IADR). Ze kreeg een eerste prijs voor haar onderzoek naar microbiomen in infecties van het wortelkanaal (The microbiome of endodontics infections and its association with clinical features).    
Athina Georgiou (foto: LinkedIn)

Athina Georgiou is promovendus bij de sectie Preventieve Tandheelkunde van ACTA. Ze won de prijs in de categorie senior klinisch onderzoek. De IADR Hatton-competitie is bedacht om de beste onderzoekers de kans te geven hun onderzoek te presenteren tijdens de jaarlijkse IADR General Session. De bijeenkomst was virtueel te volgen en vond eind juni plaats in China. Georgiou was in september 2021 op de regionale CED-IADR-bijeenkomst in Brussel geselecteerd om het Europese continent te vertegenwoordigen. Met haar eerste prijs kreeg Athina niet alleen de eer, maar ook een bedrag van 1000 dollar. 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.