Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe mijlpaal in dentale microscopie

Een elektromagnetisch remsysteem dat met de bediening van slechts één knop de hele kop van de microscoop van kijkhoek en positie kan veranderen: de innovatie van de Magna-microscoop die fabrikant Labomed toevoegt aan de lijn van tandartsmicroscopen.
https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs12496-017-0033-7/MediaObjects/12496_2017_33_Fig1_HTML.jpg

Deze vernieuwing is mogelijk door de vooruitstrevende ‘Automatic Balance Arm’ (ABA). Dankzij dit eenvoudige en snelle ABA-remsysteem kunnen tandartsen de Magna-microscoop met één hand eenvoudig herpositioneren. Daarnaast zorgt het traploze zoom- en vergrotingssysteem voor een enorm bereik in vergroting. Dit alles maakt de Magna-microscoop een uitgelezen partner voor de moderne tandarts die de voordelen van goed zicht op het werkgebied waardeert. Deze ‘Power of Zoom’-microscoop wordt voorts gekenmerkt door een compact, ergonomisch design met een apochromatisch zoomsysteem voor een snelle en kristalheldere vergroting. Dit betekent dat de onscherpte die ontstaat als kleuren door de verschillende lichtbreking niet precies op hetzelfde punt samenvallen, foutloos wordt gecorrigeerd door dit zoomsysteem.

Labomed heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van microscopen en biedt innovatieve en prestatiegerichte microscopie-oplossingen voor medische professionals wereldwijd. De dentale divisie van Labomed biedt een compleet programma voor tandheelkundige microscopie en digitale documenten.

Inl.: Labomed Europe
T: 010-458 42 22
E: info@labomedeurope.com
I: www.​labomedeurope.​com

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.