Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe bestuursleden KNMT 

Diederik Wieman
Tijdens de algemene vergadering van de KNMT heeft de ledenraad Rinke Rinke Blok benoemd tot penningmeester en Ellemieke Hin tot bestuurslid van de KNMT. Zij treden per 1 januari 2023 aan. Per die datum treden de bestuursleden Richard Suy, Richard Kohsiek en Wilfred Kniese af.
Putting last jigsaw puzzle piece with red businessperson. Usage: Journal Inside 12614_066_005 (2022) Usage: Journal Inside 12614_066_005 (20220411) Usage: Online (20220411) Titel auf fuchsbriefe.de: Verkauf einer Mitarbeiterbeteiligung von angestelltem Manager *** Local Caption *** © tadamichi / Getty Images / iStock

Rinke Rinke Blok is 38 jaar en woont en werkt in een groepspraktijk met twee tandartsen in Den Haag. Eerder was hij penningmeester van de regio Zuid-Holland Midden van de KNMT. De laatste jaren was hij lid van de ledenraad van de KNMT namens de praktijkhouders uit de regio Zuid-Holland Midden. Het nieuwe bestuurslid Ellemieke Hin (44) is werkzaam als tandarts-endodontoloog in haar verwijspraktijk voor endodontologie ‘ZuiverEndo’ in Heemstede. Ze doet ook bestuurswerk bij de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie (NVvE). Lees hier het persbericht van de KNMT.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.