Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Modern Dental Europe wordt distributiepartner van Medit Company voor de intra-orale scanner, Medit i500, in Europa.

Medit Company en Modern Dental Europe hebben aangekondigd dat Modern Dental Europe een overeenkomst heeft getekend met Medit voor de distributie van de Medit i500 intro-orale scanner, via de dochterondernemingen van Modern Dental in Europa. Eerder dit jaar heeft Medit Company de Medit i500 gelanceerd, deze scanner biedt de mogelijkheid tot zeer nauwkeuring, ultrasnel en poedervrij intra-oraal scannen in levendige kleuren.
De scanner is licht in gewicht, slechts 276 gram en heeft een klein mondstuk voor het comfort van zowel de patiënt als de behandelaar. De Medit i500 wordt geleverd met Medit Link, een digitale workfl ow software waarmee gebruikers scangegevens en orders kunnen beheren, dit om hen te helpen de tandheelkundige workfl ow effi ciënt te houden. Minho Chang, CEO van Medit Company zegt het volgende: “Medit heeft expertise opgebouwdin 3D-scanning sinds 2000 als fabrikant voor de industriële 3D-scanner en heeft dit vervolgens uitgebreid naar de tandheelkundige sector. Dit is de reden waarom onze producten een dergelijke hoge nauwkeurigheid en snelheid bieden bij het scannen in 3D. Gecombineerd met onze gebruikersvriendelijke en intuïtieve software, verwacht ik dat de Medit i500 de beste scanervaring biedt voor tandheelkundige professionals.”
Modern Dental Europe zal de Medit i500 vanaf oktober 2018 in de verkoop aanbieden via zijn brede netwerk van distributiepunten in heel Europa. De Medit i500 zal voor het eerst gepresenteerd worden tijdens de DENTEX-beurs in Brussel op 4,5 en 6 oktober, Hal 5 Stand 5146 (Elysee Dental België).

Over Medit Company

Sinds de oprichting in 2000, heeft Medit Company gewerkt aan het verbeteren en revolutioneren van 3D-beeldtechnologie voor beide de industriële en tandheelkundige sector. Zij streven ernaar om producten van de hoogste kwaliteit voor hun klanten te creëren en tegelijkertijd de kosten te verlagen. Als resultaat hiervan, hebben ze enkele van de meest geavanceerde en betaalbare 3D-scanners op de markt geproduceerd. Medit Company ontwerpt en innoveert continu om zo ‘s werelds nummer één leverancier van 3D-meet- en tandheelkundige CAD / CAM-oplossingen te worden.

Over Modern Dental Europe

Als tandtechnisch grootste speler in Europa wordt Modern Dental Europe vertegenwoordigd door vier labels: Permadental voor de Duitse markt, Labocast voor de Franse markt, CDI Dental voor de Zweedse markt en Elysee Dental vertegenwoordigd in België, Finland, Denemarken, Nederland, Noorwegen, Spanje.

Torsten Schwafert, CEO van Modern Dental Europe zegt het volgende: “Het is onze missie om onze klanten totaaloplossingen en geavanceerde digitale workfl ows te bieden. Met onze nieuwe Smart deal: Medit i500 hebben we de eerste betaalbare hoogwaardige kleurenscanner op de markt, in ons assortiment. We verwachten dat de Medit i500 een omslagpunt zal geven voor de intra-orale scannermarkt: easy entry into digital dentistry”.

Smiley face

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.