Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Mark Schimmel manager Sharpfield

Mark Schimmel is de nieuwe commercieel manager van Sharpfield Company, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het veilig omgaan met scherpe voorwerpen in de medische omgeving.

Sharpfield is onder meer bekend van NeedleOff, hulpmiddel voor automatische naaldverwijdering en -opslag. Mark Schimmel gaat de commerciële groeiambities van NeedleOff leiden, met een focus op de onmiddellijke automatische verwijdering en veilige opslag van gebruikte tandheelkundige naalden. Hij is verantwoordelijk voor de verkoop via directe en indirecte verkoopkanalen, het verder uitbouwen van het gebruik van NeedleOff en het uitbreiden van de verkoop- en marketingorganisatie.

Mark Schimmel werkte eerder onder andere in operationeel en commercieel management, klantrelaties en business-to-business verkoop. Eerder werkte hij als accountmanager voor Henry Schein Dental. Ook richtte hij DentalCloud op, waar hij inkoopsoftware voor tandartspraktijken introduceerde.

Bron: Persbericht Sharpfield.

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.