Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Live Experience Tour Ivoclar Vivadent

Ivoclar Vivadent, leverancier van workflow- en materiaalsystemen voor tandartsen en tandtechnici organiseert een Live Experience Tour in veertien Europese steden met lezingen door experts en demonstraties van nieuwe producten en werkwijzen. Op 10 en 11 december doet de tour Nederland aan.

 

Thema van het evenement, dat voor de Benelux wordt gehouden in Cuijk (bij Nijmegen), is ‘Het intensiveren van de samenwerking tussen tandarts en tandtechnicus door opkomende digitalisering in esthetische tandheelkunde’.

Op 10 december gaat het over ‘Digitalisatie en communicatie: de tandarts en het laboratorium als één duo’. Gastsprekers zijn dan Pieter Ghysens (tandtechnicus Dentaal Labo Ghyssens) en Laurens de Greef (tandarts en intructor/consulent KU Leuven). Op 11 december is het onderwerp ‘Planning en communicatie; de weg naar duurzaamheid’. Gastsprekers zijn dan Edris Rasta (tandtechnicus en internationaal lecturer) en Xander Rijpstra (tandarts, eigenaar De Watersnip en Peak Dentistry). Er zijn dan ochtend- en middagsessies.

Belangstellende tandheelkundige professionals kunnen zich online aanmelden voor het evenement. Ga voor meer informatie naar Ivoclar Vivadent.nl.

Bron: Ivoclar Vivadent
Beeld: © zoranm / Getty Images / iStock

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.