Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kindertandheelkunde centraal in nieuwe editie TandartsPraktijk

Diederik Wieman
Volgende week verschijnt de nieuwe editie van TandartsartsPraktijk met daarin extra aandacht voor kindertandheelkunde. Het thema wordt belicht via interessante casussen over ongezonde mondslijmvliesafwijkingen, verstoorde tandontwikkelingen en angst en vermijding.  

Verder in het nieuwe nummer een kijkje over de grens bij de praktijk van Henriëtte Bouwman op Sint Maarten, een casus over aligners en een artikel over tandheelkundige slaapgeneeskunde. Jaques Koch nam weer een duik in de geschiedenis en kwam via de laatste rustplaats van tandartspionier Theodore Dentz uit bij de Bloemendaalse tandarts Ger Schutte. Schutte liet in 1938 een praktijkinterieur door Gerrit Rietveld liet ontwerpen. Zijn zoon en kleinzoon, beiden tandarts, halen herinneringen op. Nog geen abonnee? Klik dan hier en maak gratis en vrijblijvend kennis met TandartsPraktijk magazine én krijg toegang tot alle artikelen op Tandartspraktijk.nl.

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.