Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Heerlense tandarts nieuwe voorzitter KNMT

Hans de Vries wordt per 1 juli 2022 de nieuwe voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT). Hij volgt dan Wolter Brands op, die na zes jaar de maximale zittingstermijn als voorzitter heeft bereikt. Tijdens de Algemene Ledenvergadering stemden de leden van de KNMT in met de voordracht van het bestuur.  

De Vries s nu tandarts-directeur in Heerlen. Hij volgde zijn opleiding aan de Radbouduniversiteit in Nijmegen. Later volgde hij een aanvullende opleiding tot implantoloog en werd hij erkend als tandheelkundig slaapgeneeskundige.

Gedurende zijn loopbaan heeft De Vries brede ervaring opgedaan in de mondzorg: hij werkte in zowel in een eigen solopraktijk als in een groepspraktijk. Hij was ook actief bij een Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde en bij de Defensie Tandheelkundige Dienst.

Kaderfuncties

In de vereniging is Hans een bekend gezicht. Al sinds 1992 is hij actief in verschillende kaderfuncties, onder andere als afdelingsvoorzitter en meest recent nog als lid van de ledenraad.

Bron: Skipr

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.