Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Have a clear view

GC Europe
GC introduceert EXACLEAR, een innovatief, doorzichtig siliconenmateriaal dat voldoet aan de eisen van veeleisende esthetische casussen en de weg naar fantastische resultaten vereenvoudigt.

Kristal helder zicht!

De hoge transparantie biedt een geweldige visuele controle voor de zichtbaarheid van details. De ongeëvenaarde transparantie maakt zeer effectieve lichtuitharding door de siliconen mogelijk.

Optimale verwerking

De optimale consistentie zorgt voor een eenvoudige applicatie in de afdruklepel. Het is heel gemakkelijk om in de siliconen te snijden of te boren voor het injecteren van de kunsthars in de afdruk.

Prestatie

  • Het product is vloeibaar tijdens extrusie uit de cartridge, waardoor de details perfect worden gereproduceerd. De siliconen heeft een optimale hardheid en weerstand tegen scheuren voor efficiënte overdracht van het model naar de mond. Dankzij de verbazingwekkende transparantie en eenvoud in gebruik, maakt EXACLEAR complexe procedures eenvoudig en zorgt voor een soepele workflow.

Als zodanig is het perfect geschikt voor:

  • Injecteertechniek: eenvoudige controle van de injectie & perfecte lichtuitharding.
  • Tijdelijk kroon&brugwerk: efficiënte lichtuitharding van dual uithardende materialen zoals TEMPSMART™ DC.
  • Laagsgewijs aanbrengen van composiet: eenvoudige lichtuitharding vanaf de palatinale zijde.
  • Plaatsen van glasvezel of brackets: gemakkelijke overdracht van het model naar de mond.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.