Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hans van Pelt draagt hoofdredacteurschap over aan Teun Domburg

Per 1 januari 2019 neemt dr. Hans van Pelt afscheid als hoofdredacteur van TandartsPraktijk (TP). Redactielid Teun Domburg neemt voor een jaar het stokje van Hans van Pelt over.

Dr. Hans van Pelt (tandarts-prosthodontist en restauratief tandarts ) neemt per 1 januari 2019 na 6 jaar afscheid als hoofdredacteur van het tijdschrift TandartsPraktijk (TP). Het tijdschrift heeft onder zijn enthousiaste leiding niet stilgestaan. De redactie is verjongd, nieuwe rubrieken zijn ontwikkeld en de website TandartsPraktijk is inmiddels een feit. Voorlopig blijft Hans van Pelt als redactielid betrokken bij de invulling van TP.

Huidig redactielid Teun Domburg (tandarts) heeft ervoor gekozen om als interim hoofdredacteur voor de periode van een jaar het stokje van Hans van Pelt over te nemen. Aan Teun Domburg de uitdaging om samen met de redactieleden in 2019 weer mooie TP-nummers voor u te maken.

Wij danken Hans van Pelt voor zijn inzet en grote betrokkenheid als hoofdredacteur, en wij wensen Teun Domburg heel veel succes in zijn nieuwe functie.

   


Gezocht: hoofdredacteur TP

Voor tijdschrift TandartsPraktijk zijn we op zoek naar een nieuwe, vaste hoofdredacteur. Misschien bent u dat wel! Bekijk het Profiel.

Heeft u belangstelling? Mail uw reactie met cv naar Lucienne Bongers, uitgever bij BSL. Heeft u vragen over deze functie, neem dan contact op met Lucienne Bongers, tel. 06-13106590.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.