Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gratis naar de tandarts in Rotterdam

Diederik Wieman
Op zaterdag 9 maart is het Tandartsdag in Rotterdam. In totaal 35 tandartsteams zullen dan kosteloos naar schatting 300 patiënten met acute gebitsklachten helpen. De Rotterdamse Tandartsdag is een initiatief van stichting ANDERS in samenwerking met Fonds Bijzondere Noden Rotterdam en de Rotterdamse Tandarts Vereniging.
© jovannig / Fotolia

‘Op de Tandartsdag helpen we mensen met acute gebitsklachten die onvoldoende financiële middelen hebben om naar de tandarts te kunnen voor behandeling. We helpen hen die dag kosteloos met een noodbehandeling’, zegt Anna Tak van Stichting ANDERS Rotterdam. De stichting organiseert de Rotterdamse Tandartsdagen nu voor het vierde achtereenvolgende jaar en noemt het project “een tragisch succes”. Teveel Rotterdammers kunnen om financiële redenen niet naar de tandarts en melden zich elke keer aan voor deze noodhulp om maar van hun pijn af te zijn, aldus de stichting. Kijk hier voor meer informatie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.