Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bluem Europe wint FD Gazellen Award

Bluem Europe (5 Pillars Research is een van de winnaars van de FD Gazellen Awards 2021, waarmee het Financieele Dagblad de snelst groeiende Nederlandse bedrijven van Nederland onderscheidt. Bluem is producent van mondverzorgingsproducten, gekenmerkt door de langzame afgifte van zuurstof.

Nathalie Beck, medeoprichter en managing director van Bluem is verguld met de onderscheiding. ‘Ondanks COVID-19 zijn we erin geslaagd ons groeipad voort te zetten, wat opmerkelijk is na het moeilijke tweede kwartaal waardoor tandheelkundige klinieken noodgedwongen moesten sluiten. De positieve kant van de pandemie is naar mijn mening het toegenomen bewustzijn van de algemene gezondheid, wat heel gunstig was, vooral omdat we ons nu meer en meer rechtstreeks op de consumentenmarkt richten.’

FD Gazellen Award, met verschillende categorieën voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland, is dit jaar voor de achttiende keer toegekend. Criteria voor de award zijn onder andere een omzetgroei van 20 procent in de afgelopen drie jaar, winstgevendheid, financiële gezondheid, en aantal werknemers. Vanwege de coronaontwikkelingen is besloten om de uitreiking van de FD Gazellen Awards uit te stellen van 25 november 2021 naar 24 maart 2022.

Bluem produceert mondverzorgingsproducten met het label Blue®m en is meer dan tien jaar actief. De producten zijn inmiddels verkrijgbaar in meer dan vijftig landen.

Bron en beeld: Presbericht Bluem

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.