Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Actie voor stichting kinderen kankervrij

Op basis hiervan heeft Henry Schein de sponsoractiviteiten 2016 voor Stichting Kinderen Kanker Vrij (KiKa) op positieve wijze afgerond. In de reeks van sponsoracties werd afgelopen najaar het Practice Pink-programma gelanceerd. Via dit programma zijn klanten in de gelegenheid gesteld roze dentale verbruiksmaterialen te kopen. Gedurende de hele periode werd een deel van de opbrengst uit de verkoop van deze producten gedoneerd aan Kika om de strijd tegen kanker te steunen.

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs12496-017-0033-7/MediaObjects/12496_2017_33_Fig5_HTML.jpg

In totaal heeft Henry Schein in 2016 ruim € 6.000 opgehaald voor KiKa, dat zich 95% genezingskans voor kinderen met kanker ten doel heeft gesteld. Naast het Practice Pink-programma organiseerde Team Schein het afgelopen jaar verschillende activiteiten, zoals deelname aan de KiKaRun, organisatie van een markt, facebook-wervingsacties, kerstpakketdonatie en de digitale kerstkaart. Het bedrag dat aan druk- en verzendkosten is bespaard, is eveneens aan KiKa geschonken. Het doel van deze stichting is fondsenwerving voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Het Practice Pink-programma maakt deel uit van Henry Schein Cares, dat beoogt de toegang tot de zorg voor minderbedeelde bevolkingsgroepen wereldwijd te verbeteren en steun te bieden aan kankerpatiënten en hun familie.

Inl.: Henry Schein Dental
T: 036 53 58 601
F: 036 53 58 609
E: info@henryschein.nl
I: www.​henryschein.​nl

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.