Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

12 mei: dag van het tandvlees

Diederik Wieman
Op 12 mei is het weer internationale ‘Dag van het Tandvlees’. Dit jaar heeft de dag als thema: ‘Healthy gums look good on you. Protect them!’ Door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) is het thema vertaald naar: Roze en Krachtig is Prachtig.  

De Dag van het Tandvlees is natuurlijk maar één dag, maar aandacht voor gezond tandvlees moet er alle dagen van het jaar zijn, vindt de NVvP. In dat kader is de campagne ‘Roze en Krachtig is Prachtig’ gestart waarin onder meer het belang van elektrisch poetsen wordt onderstreept en is er de website www.ikwilgezondtandvlees.nl Het doel van al dit werk is bewustwording creëren onder de bevolking en dan met name onder de mensen die niet standaard 1-2x per jaar een tandarts of mondhygiënist zien. Naar aanleiding van de Dag van het Tandvlees zal de NVvP in de week van 8 tot en met 12 mei gratis tandvleeschecks uitvoeren in het land. Meer informatie hierover is te vinden op www.ikwilgezondtandvlees.nl. Geïnteresseerd in campagnemateriaal voor jouw wachtkamer? Download dan hier gratis campagnemateriaal. 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.