Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Wijnand Teeuw over de TandartsPraktijk Academy Parodontitis

Dr. Wijnand Teeuw heeft samen met TandartsPraktijk Academy aan de leerlijn Parodontitis gewerkt. In drie modules - video, e-learning en expertmeeting - laat Teeuw zien hoe je op een zo efficiënt mogelijke manier bij al je patiënten kunt screenen op parodontitis.

 

Dr. Wijnand J. Teeuw rondde in 2012 de MSc-opleiding Parodontologie van ACTA cum laude af. Na enige tijd als hoofd van de kliniek voor Parodontologie aan het ACTA verbonden te zijn geweest, is hij in 2019 zijn eigen praktijk gestart: Glimlach! Paro, sterk verbonden met de tandartspraktijk Glimlach! Tandzorg.

In zijn parodontologie- en implantologiepraktijk helpt Wijnand patiënten met ernstige parodontale aandoeningen. Wijnand werkt nauw samen met een team van tandzorgprofessionals, onder wie tandarts Rik van Vulpen en preventie-assistenten, mondhygiënisten en tandartsassistenten. Het voordeel van deze samenwerking is dat Wijnand stevig is ingebed in de algemene tandartspraktijk, waardoor hij uitstekend weet met welke problematiek tandartsen worden geconfronteerd. Bijkomend voordeel is dat er op deze wijze meer aandacht is voor preventie, wat tot succesvolle resultaten heeft geleid.

 

Meer informatie over de Academy Parodontitis

 

Meer informatie over de Academy Gebitsslijtage

 

 

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.