Home Video

Video

Algemene tandheelkunde

Wolter Brands (KNMT) en Jan Willem Vaartjes (ANT) in Hart van Nederland | Video

Wolter Brands (KNMT) en Jan Willem Vaartjes (ANT) roepen gezamenlijk op tot meer urgentie om steun aan de mondzorg te verlenen.
Implantologie

Implantaten op lange termijn

In de e-learning Implantaten op lange termijn worden twee casussen besproken en gefilmd. U kunt de beginsituatie vergelijken met het eindresultaat, u ziet per patiënt welk type voorbereiding welk gevolg heeft als het implantaat eenmaal is geheeld.

Tandartsen voeren botoxbehandelingen uit met cosmetisch doel | Inclusief video

Cosmetisch artsen zien een wildgroei aan tandartsen die botoxbehandelingen doen met een cosmetisch doel. En dat mag niet zeggen ze. Maar tandartsen vinden dat ze prima in staat zijn om de botoxspuit te hanteren.

TP Video

De video’s op deze pagina zijn geselecteerd en gescreend door de ervaren tandartsen uit de redactie van TP. Heeft u zelf een video? Laat het ons weten via de contactpagina.

Veelbesproken thema's

Algemene tandheelkunde omvat de reguliere mondzorg: de periodieke controles, het verhelpen van algemene klachten, maar ook extracties en het plaatsen van vullingen, kronen en bruggen.
Veel kinderen zijn onder behandeling bij een orthodontist. Maar ook steeds meer volwassenen willen een behandelplan ter verbetering van de occlusie en esthetiek.

Met behulp van restauratieve (reconstructieve) tandheelkunde kan de vorm, functie en esthetiek van het gebit weer worden hersteld.