Home Thema’s

Onze thema's

Endodontologie

Het merendeel van de pijnklachten in de praktijk heeft een endodontische oorzaak. Aan de hand van casuïstiek, video’s en bij- en nascholing wordt dit thema belicht.

Orthodontie

Veel kinderen zijn onder behandeling bij een orthodontist. Maar ook steeds meer volwassenen willen een behandelplan ter verbetering van de occlusie en esthetiek.

Algemene tandheelkunde

Algemene tandheelkunde omvat de reguliere mondzorg: de periodieke controles, het verhelpen van algemene klachten, maar ook extracties en het plaatsen van vullingen, kronen en bruggen.

Implantologie

Deze themapagina biedt noodzakelijke kennis over implantaattherapie, met casuïstiek uit de praktijk, technische details, aandacht voor risicofactoren en handvatten voor succes.  

Parodontologie

Parodontitis kan andere ziekten en aandoeningen veroorzaken of verergeren. Binnen dit thema vindt u een diversiteit aan parodontologische aandoeningen, diagnostiek, beeld en behandelingen.  

Kindertandheelkunde

Elk kind is uniek en elke ontwikkelingsfase vraagt om een eigen benaderingswijze. De behandeling van kinderen kan een grote uitdaging zijn. Specifieke kennis wordt daarom steeds belangrijker.

Restauratieve tandheelkunde

Met behulp van restauratieve (reconstructieve) tandheelkunde kan de vorm, functie en esthetiek van het gebit weer worden hersteld.