Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Stichting zoekt tandartspraktijken

Denkt u al een tijdje na over een praktijkoverdracht? Wilt u hierover sparren met kandidaten die op één lijn zitten met uw manier van werken? JTV is wellicht de juiste overname-partner die uw visie voortzet.

Een praktijkoverdracht heeft veel impact, zowel financieel, juridisch als emotioneel. Wij hebben hiervoor alle begrip. Het is essentieel om elkaar goed te leren kennen en samen te kijken of een (gefaseerde) overname interessant is voor beide partijen.

Tevreden cliënten & medewerkers

Wij gaan primair voor de beste zorg voor uw patiënten en niet voor schaalvoordelen, een geoptimaliseerd businessmodel en winst. Onze patiënten geven onze dienstverlening het cijfer 8.6 en ook onze 100 medewerkers zijn tevreden. We werken vanuit vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid en er is veel ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng. Ook zijn we ISO-gecertificeerd, worden periodiek KNMT-gevisiteerd en werken we met kwaliteitscoaches.

Stichting zonder winstoogmerk

JTV Mondzorg voor kids én ‘De Zorgzame Tandarts’ (praktijk voor volwassenen) zijn onderdeel van een stichting zonder winstoogmerk met een krachtige missie. We zetten ons al bijna 50 jaar in voor een goede mondgezondheid van (kwetsbare) kinderen. Eventuele winst wordt geïnvesteerd in opleidingen en teamontwikkeling voor onze mondzorgprofessionals, in onze praktijken of apparatuur én in voorlichting en preventie. De JTV mondzorgcoaches zijn actief op CB-locaties en we hebben een uniek voorlichtingsprogramma voor kinderen met onder meer een app.
Onze 11 moderne en goed geoutilleerde praktijken zijn te vinden in diverse regio’s in Nederland. In sommige regio’s hebben we een haal- en brengservice van school naar een van onze praktijken of worden kinderen bij school behandeld in onze up-to-date ingerichte Dental Cars. Zo krijgen ook kwetsbare kinderen toegang tot mondzorg.

Hoe ziet uw praktijk eruit?

Uiteraard hebben wij een ideaal ‘profiel’ in gedachten. U heeft een middelgrote tot grote groepspraktijk(en) (250-400 M2) in de regio’s: Rotterdam (Schiedam, Vlaardingen), Regio Den Bosch, Oss, Veghel, Nijmegen, Arnhem of Leeuwarden. Uw praktijkpand heeft minimaal 4-8 behandelkamers, een sterilisatiekamer, er is voldoende ruimte voor het team en een ruime wachtkamer met speelruimte voor kinderen. U investeert graag in de ontwikkeling van uw medewerkers én in moderne apparatuur. Daarnaast heeft u goede parkeervoorzieningen en is uw praktijk makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het zou fijn zijn als er extra ruimte is voor een logopedist, diëtist, angstbegeleiding enzovoorts. Wij geven graag integraal advies aan onze cliënten. Het is overigens ook mogelijk om alleen het patiëntenbestand aan ons over te dragen.

Kennismaken
Heeft u interesse om te sparren? Bel of mail dan met Raoul Trentelman, bestuurder, r.trentelman@mondzorgvoorkids.nl, + 31 6 28 48 04 08.

Mondzorgvoorkids.nl
Dezorgzametandarts.nl

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.