Pagina niet gevonden
Sorry, we kunnen de pagina die je zoekt niet (meer) vinden.
Je kunt naar de (homepagina) gaan HOMEPAGINA

Onze laatste artikelen

‘Geen vaste tarieven, geen verzekeraar die over je schouder meekijkt’

Binnenkort valt het nieuwste TP-magazine weer op de mat. Daarin een interview met Han Krebbers over de voordelen van werken in bella Italia. 'Je bent volledig autonoom, er zijn geen vaste tarieven en er is geen verzekeraar die over je schouder meekijkt.' Abonnees kunnen de editie nu al online lezen!
Implantologie

Tandarts een jaar voorwaardelijk geschorst na verwijtbaar handelen

Het Regionaal Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg Amsterdam heeft een tandarts een jaar voorwaardelijk geschorst met een proeftijd van twee jaar. Ook werd de tandarts in kwestie veroordeeld om de juridische kosten van ruim 2.600 euro aan de patiënt terug te betalen. Deze kreeg maar liefst 19 implantaten die, aldus het college, niet volgens de regelen der kunst waren aangebracht.
Kindertandheelkunde

Onderzoek toont wederom de effectiviteit van zilverdiaminefluoride aan

Zilverdiaminefluoride (SDF) werkt net zo goed als preventiemiddel tegen cariës als reguliere tandafdichtmiddelen. Het is echter eenvoudiger en goedkoper aan te brengen op kindergebitten, zo blijkt uit nieuw onderzoek van het New York University College of Dentistry.
Kindertandheelkunde

Australische tandartsorganisatie dringt aan op suikertaks

De Australian Dental Association (ADA) vindt dat er een heffing moet komen op suikerhoudende dranken. De ADA heeft hier samen met 20 andere gezondheidsorganisaties bij de Australische regering op aangedrongen. De belastingopbrengst moet ingezet worden voor preventie.
Nieuwsbrief Abonneren